Aktiviteter

Korkalender forrårssæsonen

Tor  9. majØveaften
Søn 12. majForårskoncert evt. Odden Kirke

Korets fokus i 2019. 

Vi er i gang med at opbygge et grundrepertoire, så vi altid er klar til at synge til koncerter og arrangementer. Sværhedsgraden varierer; de enkleste satser lærer vi efterhånden (næsten) udenad, så sangerne kan øve sig i at følge dirigenten. Derudover laver vi en masse afspænding og vejrtrækningsteknik. En fri stemme giver smuk sang! 

Kommende arrangementer 
2019
 
3. marts Kortræf. Optræden og hygge med Odsherreds øvrige kor. 15. + 16. marts Korweekend. Vi synger en masse, går i dybden med enkelte sange – og hygger os 25. april Forårskoncert. Muligvis Pakhuset i Nykøbing. Vi opfører Høybyes Spring Morning samt et blandet repertoire. (Info følger). 12. maj Forårskoncert. Muligvis Odden Kirke. Vi opfører Høybyes Spring Morning samt et blandet repertoire. (Info følger). 

Efterår (Arrangement i Asnæs. Var det ikke Kirstens forslag at vi skulle deltage dér? Vi følger lige op på det? Jul (Julekoncert. Julesange samt satser fra Gabriel og Maria) 

2020 
Vi planlægger et samarbejde med lokale forfattere og musikere om et større værk/arrangement (Evt samarbejde med Hans Anker Jørgensen og korudsættelser af udvalgte salmer)